Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Még két hét brutalitás, Medvesegg új szerepben!

2014. november 09. - syck

Pörögnek az események, jön az új badge, még két hét habzsi dözsi. Tovább menetel a cella Darsana badge pletyka. Tölthető az aktuális Ingress.fm – Fényadó adás.

venfaszok.jpg

Még további két hétig lesz dupla AP, emelt drop rate-tel esnek heat snikek és multi hackek. Továbbra is az ellenkező színű portál dob jobban XMP-t és a saját szín magasabb drop rate-tel adja a resonatort. Érdemes minden tárgyat azonnal AP-ra váltani, a dupla AP-val nagyon gyorsan lehet szinteket lépni alacsony szinten (is). A játékban most már az L8 szint tekinthető a belépő szintnek és bár a magasabb szintnek még mindig nincs semmi értelme, érdemes most rábeszélni mindenkit arra, hogy próbálja ki az Ingresst és érje el a nyolcadik szintet.

Érkezik egy új badge, ami a high level játékosok számára jelenthet megoldást a Guardian badge szerencsejátékára. Az Innovator badge automatikusan kerül be karakterlapra november 15 körül.

Budapestet is elérte a Darsana láz

A hétvégén több, nagyszabású akció is történt Magyarországon. Fieldek mentek jöttek köszönhetően annak, hogy értelmet nyert a cella toplista (OPS-> Intel -> Regional Scores). Értelmet pedig az adott neki, hogy a Darsana global eseményben szerepet kapott Budapest cellája (NR01-ECHO-00). A cella „dominálása” 1 pontot jelent a globális eseményben és összesen 50 cella versenyez jelenleg.

budapest-field.png

Érdemes menni fieldelni, gyűjteni a pontokat a csapatnak vagy éppen leszedni az ellenfél fieldjeit.

Leger med disse svindlere? - Medvesegg újraszáguld

Még a legendás Medvesegg is visszatért aki sokak gyanúja szerint egy személyes kék L8 farmként funkciónál, ki tudja kinek az irányítása alatt. Ezúttal nem az utánpótlás beszerzése volt a célja. Több játékos szerint a hétvégi kék Budapest field létrehozásában is részt vett. 

Amíg ez nem tisztázódik addig a kék fieldről nem lesz screenshot a blogon. Ha ez így volt, szégyen (#shame, hogy kék prominenseket idézzek).

medvesegg-power.jpg

cicmic-medvesegg.png

Az elszigetelt "játékos" akiket kiközösített az ellenálló közösség, fontos szerepet kapott a kék Budapest field létrehozásakor. 

Az emlékezet emlekhely:

medvesegg-emlekhely.png

A hatodik gyerek nyolcadik játékos biztos épp a kisbuszt szerelte.

Portál: https://www.ingress.com/intel?ll=47.32299,18.799453&z=14&pll=47.328607,18.777581

medvesegg-nem tagja.png

szükség szokást portált bont

Bár kiment a felhívás a zöld közösségnek, a fakerek ellen sajnos nincs semmilyen védekezésre lehetőség.

zold-alert.png

Update: A magyarázkodás

KÉRÉSRE TÖRÖLVE. NEM VÁLLALJA A SZÉLESEBB NYILVÁNOSSÁGOT

Legalább annyira rugalmas morális szabályokat mutat fel, mint kicsinálással fenyegetőző Ingress Hungary tulajdonos esetében. De fogadjuk el, hogy környezetvédelmi okokból nem volt opció az, hogy autóval a helyszínre menjen.

Természetesen ha egy zöld fakker húzott volna kereszt linket Martonvásáron akkor ma már a zöld összeesküvés lenne a téma, nem az, hogy Medvesegg nem tagja a RES Hun közösségnek (de azért beszélni lehet vele és meg is teszi amit kérnek tőle). Ha szürke hétköznapokon épít egy maga L7-L8 portált akkor fúj fúj mocskos csaló, ha éles helyzetben megspórol pár órányi utat akkor csinálja csak.

Győzelem bármi áron. *taps*

Hoax kábel

Sajnos a Darsana global esemény kapcsán felmerült egy pletyka, aminek sajnos nem sikerült felfedni a valóság tartalmát, bár tény, hogy igen erős motivációt jelent sok ember számára. A pletya szerint a global event celláiban is kiosztásra kerül valamennyi Darsana event badge, valamilyen formában. Jelenleg ez legenda kategória és átgondolva furcsa is lenne a Niantic-tól ha egy ilyen fontos dolgot nem kommunikálnának.

Fényadó 2014.10.06

Tölthető a Fényadó legutóbbi adása az alábbi linken:

http://db.orangedox.com/ikejCDtSRLfbBIk0fY/INGRESSFM_04.mp3

A következő adás (2014.10.13) tervezett témái:

  • Darsana zárás
  • Darsana global – Budapest összefoglaló
  • Pillangó Medvesegg effekt
  • Best of Zöld Zello (tervezett. Lehet, hogy letiltásra kerül a főnökségtől)
  • November 15.
  • Háttér sztori történelem - Mi történt a fejbe lőtt Roland Jarvis-szal.

Élőben a http://ingress.fm/ oldalon lehet hallgatni illetve bármilyen mobilos vagy asztali klienssel ami képes listen.pls fájlok kezelésére. (Az oldalon adás kívül technikai stream megy a tesztelhetőség okán.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ingress.blog.hu/api/trackback/id/tr616879601
süti beállítások módosítása