Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Küldetés hegyek: L9 fölött elérhető a küldetés szerkesztő

2014. november 25. - syck

Élesítették a küldetés szerkesztőt. L9 validált ügynököknek elérhető. Fényadó S01E08 tervezett témák.

Torrente-4-Halalos-valsag--71708.jpg

Megszűnt a zárt bétája a küldetés szerkesztőnek, mostantól bárki létre hozhat küldetéseket, feltéve, hogy legalább L9 szintű és rendelkezik verified badge-dzsel. A létrehozott küldetések nem lesznek azonnal elérhetőek, a portál submithoz hasonlóan a küldetések is engedélyezés után kerülnek be a játékba.

kinai.png

A külföldi fórumok máris pezsegnek az ötletes és jóindulatú küldetés ötletektől. Legnépszerűbb a házi portálokat küldetésbe foglaló elképzelés, de vannak tényleg jó, speciális tematikára épülő ötletek is, a város vízköpői, zöld épületei. Érdemes alaposan felkészülni a küldetésekre, a teljesítésért kapott badge-t átgondolni, megtervezni, a küldetések népszerűsége sokat lendülhet ezektől. 

Ha minden a Niantic elképzelése szerint alakul, akkor végre Magyarország bármely pontján találhatunk Ingress küldetéseket, nagy a nyomás a helyi játékosokon. Egy jó, a környék nevezetességeit bemutató küldetés aranyat érhet.

A küldetések elbírálási ideje nem ismert, de a fokozott érdeklődés miatt biztos gyorsítják a folyamatot. Sajnos több játékos jelzett hibát a küldetés szerkesztőben, ezek javítási ideje ismeretlen, de mivel webes felületről van szó, minden telepítési mizéria nélkül javíthatják a hibákat.

A küldetés szerkesztő itt érhető el: https://mission-author-dot-betaspike.appspot.com

Csütörtökön ismét Fényadó az ingress.fm-n.

Tervezett témák:

  • Zárul a Darsana, december 13 szombat
  • Mindjárt karácsony
  • Drop rate változás?
  • Küldetések
  • Aktualitások kék vendégekkel
  • Ingress TV

A bejegyzés trackback címe:

https://ingress.blog.hu/api/trackback/id/tr606932943
süti beállítások módosítása