Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Jarvis halott, brnói Fényadó, 1.71.1

2015. február 27. - syck

Felébredni látszódik téli álmából az Ingress. A kerettörténet felpörgése mellett a klienst is megdolgozta a Niantic. Jarvis halott, Devra eltűnt, új szereplők az Ingress háttértörténetében.

aco.png

Rég volt ennyire mozgalmas az Ingress története. A lassú, elnyújtott Hank Jonhson afganisztáni nyomozás látványos véget ért és egy új szakaszt nyitott.

A shonin ceremony néven futó eseményt látványos videóval mutatják be.

 

Adómentes fény

Tölthető a Fényadó 17. adása, benne Nightie (ENL) és a brnói zöld csapat részvételének elemzésével. Az ismert letöltés számok alapján ezzel az adással új rekord is született.

http://tiny.cc/ifm17

Új badge-dzsel indul az 1.71.1

Új klienst adott ki a Niantic. Az 1.71.1 végre nem csak bugfixeket tartalmaz, hanem komolyabb funkcionális változásokat is.

  • Power recharge
  • Mission lista átalakítás
  • Mission listázás portálról

Szintén felkészült a scanner a Shonin shardok fogadására is, amik várhatóan a hétvégén/jövőhéten kerülnek be a térképre és a korábbi shard kampányokhoz hasonló globális eseményt jelentenek.

A power recharge funkció még nem aktív és az is elképzelhető, hogy csak a következő frissítésnél lesz elérhető. A funkció elméletileg a portálok töltését gyorsítja meg, ami talán egy picit segíteni fog a támadás alatt álló portálok védelmében.

Illuminator néven új badge került be. A hosszas badge „követelő” kampány sikerrel járt, bekerült a „Mind Units Captured” statisztikára épülő badge, ami 4,000,000 MU-nál maxol platináva. Budapest lefedése kb. 800,000 – 1,000,000 MU-t ér.

Hajrá.

A bejegyzés trackback címe:

https://ingress.blog.hu/api/trackback/id/tr677225019
süti beállítások módosítása