Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Megtörtént Magyarország első fizikális támadása

2015. október 04. - syck

Amitől mindig is tartottunk, megtörtént. Egy Ingress játékos fizikálisan bántalmazott egy másik játékost.

A témával részletesen foglalkozunk a következő Fényadó podcastban, addig is ajánlott elkerülni Budapest 17. kerületét valamint kerülni minden olyan szituációt amiben instabil játékosokkal kerülhetsz testi kontaktusba.

Sajnálatos módon a korábbi verbális támadásoknak meglett a fizikai eredménye is és mivel láthatóan az Ingress közhangulata egyre indulatosabb érdemes mindenkinek átgondolnia, hogy teheti jobbá a közösségének és a magyar Ingresses közösségének közbeszédét.

A nagy kérdés az, hogy képesek leszünk-e nemet mondani a fokozódó hangulatnak, vagy mostantól a magyar Ingress nem csak kibabrálós játék lesz, hanem kergetőzős verekedős is.

Mivel a játékban nincs technikai lehetőség a közösség ellen tevőknek így sajnos csak a teljes elhatárolódásra van mód és az agresszív játékosok teljesen elszigetelése és a közös fellépés lehet célravezető.

Részünkről teljes elhatárolódás és a lehetőségeinkhez mérten elszigetelés az agresszor és az agresszort támogatók irányába.

A bejegyzés trackback címe:

https://ingress.blog.hu/api/trackback/id/tr197890478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása