Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Harcos és tudós

2013. február 03. - futureboy

Írtam már, hogy a világ más részén is egyre több tudósból lesz harcos, katona. A kékek számára élet halál harccá vált az XM fölötti kontroll kérdése. Elgondolkodtató a párhuzam, mikor Gaglileo Galilei előrébb lökte az emberiséget elméletével az akkori „kékek” abszolút hatalma mit okozott. Szerencsére ma már nincs abszolút hatalmuk. És talán sose lesz. A kiszivárgott információkat ma már nem lehet elzárni.

Az internetet nem lehet elégetni.

Hank Johnson-ról nem tudok túl sokat. A Niantic aktívan foglalkozik vele, így inkább barát lehet, mint ellenség. Úgy tűnik, hogy az eddig is jól működő nemzetközi kapcsolataink még szélesebbek és még erősebbek lesznek. Világméretű összeesküvés helyett, világméretű összefogás következik. Bár az emberi faj sose lesz egységes, de ha egy része egységesen képes cselekedni, már előrébb léptünk.

A jövő egy új emberi fajt hoz. Kezünkbe vettük a sorsunk, lerázzuk az evolúció „karmáját”.

A bejegyzés trackback címe:

https://ingress.blog.hu/api/trackback/id/tr235061379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása