Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

A kék propaganda már a gyerekmeséket se kíméli

2013. február 21. - futureboy

Beindult a kék média gépezet. Lelkiismeret-furdalás nélkül, a gyerekmesének álcázott propaganda anyagot terjesztenek. Ilyen módszert idáig csak az illuminátusok és neo-eretnekek használták a National Geographic-on és a Grimm mesék Disney feldolgozásában.

A miértre biztos nem fogok magyarázatot találni. Biztos megvan rá az okok, hogy a legkönnyebben befolyásolhatóakra akarnak hatni. Talán elhúzódó eseményekre számítanak, talán azt várják, hogy a gyermekek rémálmaiban jön elő a tudatalattiba pumpált üzenet: "a Zöld Rossz!". Az lehet, hogy a kreativitást akarják megcsúfolni. Ki tudja mire gondoltak mikor felelőtlenül egy gyerekmesébe oltották propagandájuk.

Belinkelem, talán van, aki talál kódolt üzenetet. De arra mindenképp felhívnám a figyelmet, hogy az oldal tartalmazhat olyan szimbólumokat, ábrákat melyek a tudatalattit befolyásolják (a szaggatott háttérkép például erősen emlékeztet egy ősi sumér karcírásra részletre, ami egy hasmenés átkot őrzött meg, persze lehet, hogy csak egyszerű morze jelek).

 Mindenestre ma levágom a szakállam.

http://1ngr3shu.blog.com/2013/02/20/hosz4kalk4-es-4-het-g0n0sz-torp3/

A bejegyzés trackback címe:

https://ingress.blog.hu/api/trackback/id/tr115095624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

turbomumpic 2013.02.21. 10:10:56

"Mindenestre ma levágom a szakállam." :))
süti beállítások módosítása