Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Mosodások

2013. április 02. - futureboy

Egyre erősebb az ellenállók agykontrollja (mind controll), egy több és több ember agyát próbálják manipulálni. Az XM és a portálok segítségével létrehozott mezők alatt egyre több a nyugtalanul alvó, zavaros, paranoid álmoktól szenvedő ember. És ez ellen még az alufóliával bélelt sapka se véd meg. Folyamtosan törnek be átlagemberek életébe.

És büszkék rá.

Nem a kutatási területem hogyan működnek a mind controllra alkalmas XM(?) fieldek, de igazi szentségtelen tett a kreativitásra, fejlődésre, változásra használható XM-t megfélemlítésre használni. Persze érthető, hogy mindent megtesznek azért, hogy az XM és az ahhoz kapcsolódó minden tudás a saját kis önös érdeküket szolgálja, de közben hogyan fér össze az "elveikkel", hogy a „félelmetes” XM technológiát használják?  Jönnek ezzel a földönkívüliektől kell védeni az embereket. Honnan ismerős ez annyira?

Csak nem a jól bevált, "láthatatlan ellenség jön, mindenki meneküljön és csinálja amit Mi mondunk" forgatókönyv? Csak de. A gond csak az, hogy ez ma már nem működik.  Működött ötven éve, működött talán még tíz éve is. De napjainkban már képtelenség eltusolni valamit és pánikban tartani embereket. Lehet, ismétlen lehet, hogy a shaper (vírus) káros, ellenséges. De az is lehet, hogy nem az. Amíg nem ismerjük meg, vicces riogatni vele.

"Ne hajózz messzire, mert leesel a föld szélén. Mert a föld lapos." Azaz "Ne akarj megismerni más népeket, mert a végen olyan világképed lesz, amiből felismered, hogy az általunk sulykolt világkép mennyire valótlan." "A távoli földeken sárkányok élnek. Ne menj oda mert meghalsz." Azaz "ne ismerj meg idegen kultúrákat, mert akkor nem tudunk téged kontroll alatt tartani a saját babonáinkkal".

"Ne akard megismerni a shaper technológiát, mert a végén kiderült, hogy több ezer éve használjuk ellened."

Nem lehet eltitkolni. Nem lehet "elhallgatni". Nem lehet sötétségben tartani. A fény mindig előtör és legyőzi a sötétséget.A fényt mi tápláljuk, Emberek.

A kérdés az, hol kezdődik és hol végződik az Ember.

tumblr_m6z00gy5jg1racc4io1_1280.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ingress.blog.hu/api/trackback/id/tr145189176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása