Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Fényhozó béta

2013. április 16. - futureboy

Rengeteg minden történt az elmúlt héten. Megszámolni se tudom, hogy hányan léptek fel L6/L7/L8 szintre. Nagyon szépen zajlik a budapesti „aratás” és a biatorbágyi L7 farm is kiemelkedően és sziklaszilárdan termeli az utánpótlást. Pár órára volt egy kis leállás, de hamar úrrá lettünk az ellenállók duhajkodása okozta "károkon". Erről majd lehet egyszer írok bővebben. Vicces volt távolról, "távcsővel" figyelni ahogy bontják a portálokat. Majd odamenni és percek alatt visszaállítani a termelést.

Több "fényelés" is történt, a teljesség igénye nélkül pár kép az Intelről.

Ingress - 1.jpg

2013-04-12 11-58-30.png

2013-04-13 13-59-26.png

adomany_001.png

Várok minden field- és farmreportot, küldjétek a képeket (futureboy@orgs.hu), leírásokat! Jó lenne minden eseményt összegezve, hetente megjeleníteni és elindítani a "Fényhozó" heti hírmondót.

Most hétvégén jelentős esemény lesz, sajnos külföldön és valószínűleg mi nem is leszünk benne érintettek.  

portaldata.png

https://docs.google.com/document/d/1uJWIlQr67-i1veZPHu9vFF_bQ6QkJHXcA3I-l290ecw/edit?hl=en&forcehl=1# Google Translattel is jól olvasható dokumentum, a lényeg megérhető.

Sajnos az ellenállás megint minden megtesz, hogy az információ nem kerüljön napvilágra. Lassan azt kell hinnem, hogy az Ellenállók valójában a Ninatic érdekeit szolgálják. Azon se lepődnék meg, ha a scannerek egyszer csak megszűnnének működni. ADA-t akár le is kapcsolhatják, minden nyomot eltűntetnek…

Bár szinte biztos, hogy minket nem érint, de azért figyeljetek oda, hogy mit hova linkeltek, lehetőség szerint kerüljétek a hosszú linkeket. Ez már csak azért is fontos lenne, mert most nagyon sok az olyan zöld link Budapesten, ami akár kék is lehetne és céltalanul log a levegőben.

Próbáljatok a lehető legtöbb fieldet létrehozni, a jövőben fontos lehet, hogy a karrieretek során mennyi fieldet hoztatok létre.A belvárosi sűrű területeken rengeteg fieldet lehet létrehozni... Azokat a kulcsokat amikkel nem tudtok fieldeket létrehozni, vagy nagyon messzire menne a link, tartalékoljátok májusra.. 

Korábban már írtam, hogy egyre több hír érkezik a „vallásos” XM imádatról. A témába belemerülve be kell ismernem, hogy túl korán ítélkeztem, van logika ebben az új „irányzatban”. Ha nem is lesz belőle új frakció, mindenestre komoly hatással bírnak. A Misty néven ismert ember(?) nőt tevékenységét érdemes figyelemmel kísérni, igazán figyelemre méltó. A fieldek és linkek sokkal többek lehetnek, mint amilyennek most gondoljuk. A portálról portálra utazás és portálok közötti adatátvitel már nem csak találgatás, képzelgés, vágyakozás létező, dokumentált esemény…

Azt hiszem megértettem, hogy mennyire fontos adománnyokkal, alamizsnávál támogatni a másik oldalt. XM-mel, APval, mikor épp mivel lehet. Régebben fukarkodtam a fieldekkel, tudtam, hogy a másik oldal is "profitál" az én tevékenységemből. Ma már örömmel dobok oda némi AP-t a hosszú sorokban, zöld fieldekre, portálokra várakozó kék ügynököknek. Egyensúly itt sose lesz, tudni kell, kinek a kezében van a kontroll...

Úgy érzem, hogy kezdenek összefutni végre a szálak, a fentebb említett genfi akció előre vetíti az információ szabadságát, fontos győzelem vár a zöldekre. Remélem sikerrel járnak az európai zöldek.

Említettem már májust, májusban több fontos dolgot szeretnénk megcsinálni, készüljetek, lépjetek szinteket, tartalékoljatok százas nagyságrendben rezot, pajzsokat kulcsokat. Megállíthatatlanok leszünk.

Mondhatni ellenállhatatlanok.

Ha még nem tetted volna meg, telepítsd a magyar felvilágosultak Android appját.
Get it on Google Play

A bejegyzés trackback címe:

https://ingress.blog.hu/api/trackback/id/tr565228891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása