Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Ingress iOS-re

2014. július 15. - syck

14 - 1.png

Tegnap megérkezett a régóta ígért és várt iOS verzió. Mostantól iPhone-on is lehet ismerkedni az Ingress élménnyel.

Sokak várták, sokak szerint csak humbug, mindenestre tegnap megérkezett az iOS verzió. Az előetes vélemények igen változatosak, a logot figyelve nagyon sok az új regisztráció de kevés az aktivitás. A hétvége igazi vízválasztó lehet, ha az időjárás kedvez az Ingress-nek.

Ami már most látszódik, hogy az iOS GPS se alkalmas az Ingress-hez, mind a magyar mind a nemzetközi tapasztalatok azt mutatják, hogy az iOS GPS a legvadabb kínai chipsetek hangulatát idézi és bizony nagyon komoly drifteléseket mutat.

Pár verzió és minden bizonnyal az iOS-n is megbízhatóan működik majd az Ingress.

Devra átka tovább tart, a napi 30% portál energia csökkentés jelentősen megváltoztatta a játék képét. Megoszlanak a vélemények arról, hogy érdemes bármi áron feltölteni a kedvenc portálokat avagy sem.  A csillámpónis és optimalizálás játékstílus újra látványosan összecsap, optimalizálóknak minden bizonnyal nem éri meg a töltögetés kocka felhasználásával, a területeket színező játékosoknak pedig komoly erőforrásokba kerülhet a színen és szinten tartás.

Az iOS kampányhoz kapcsolódóan új badge is érkezett. Egy picit bonyolult lett a megszerzési mechanizmus, én magam kb. 15 új játékost toboroztam, de hogy ezek közül hányan maradnak meg a játéknál legalább addig amíg egy közös fotót készítünk…

Naprakész infók, segítség: Ingress Magyarország G+

https://plus.google.com/communities/107367601186656637682

A bejegyzés trackback címe:

https://ingress.blog.hu/api/trackback/id/tr646511941
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása