Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

BotGuard, PKC, villamossal Hank nyomában

2014. október 09. - syck

Dübörög a PKC, BotGuardos softban, új budapesti, villamosos küldetés, Hank Johnson újra száguld.

 hank.jpg

Zajlik a kékek PKC akciója, már 3%-kot javult a statisztikájuk. A zöldek válaszlépése biztos nagyon komoly lesz. Érdemes minden kék részt vennie, rombolni a nagy portálokat és ott hagyni a kicsi zöldeknek a portálokat, így mind a két oldal profitál a játékból.

BotGuard

IITC használók körében adhat gondolkodásra okot a legújabb Niantic fejlesztés, a BotGuard néven futó fejlesztés a névéhez méltóan a botok ellen született és a Nia-tól megszokott módon az átlag usert is érinti. A dolog dióhéjban: az API lekéréseket figyeli a Niantic és sajnos az IITC-s használat bot tevékenységnek tűnhet, amiért az accountot limitálhatják. Ez limitálás jelenlegi infók alapján csak a térkép megjelenítésben vehető észre az átlag IITC usernek. Bővebb infó itt (angol).

Villamossal Budapesten

Újabb küldetés került be, ezúttal villamosozni kell. A készítőnek ezúton is köszönet a fantáziadús, valódi kihívást adó küldetésért. Legközelebb biztos jobban sikerül, csak így tovább.

Hank Johnson iz bekk

Azoknak, akik követik a háttérsztorit (mind az öt ember) jó hírrel tudunk szolgálni, visszatért Hank. De mivel ez az öt ember amúgy is tudja már ezt… Hank egy régi és nagyon szimpatikus szereplő. Alapvetően talán ENL de kevésbé „megvilágosodott” mint Jarvis.

Cserébe kivégeztek, mint anno Jarvis és most úgy tűnik, hogy komoly szerepe lehet az új XM anomália során. Ha már XM anomália, elérhetőek lettek a helyszínek és időpontok. Sajnos ezúttal sincs magyar helyszín és a legtöbb primary helyszín meglehetősen távol van Magyarországtól.

De persze az egyedi anomália badge komoly motiváció lehet az utazásra.

 darsanaEventPromo.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ingress.blog.hu/api/trackback/id/tr746773909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása