Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

The N’zeer

2014. október 13. - syck

Végre kiderült Darsana titka? Hank emlékei visszatérnek?

King.jpg

Hank szerint a múltban megpróbáltak történelmen kívülivé tenni valakit (valamit?), amit N’zeer néven ismertek. A ki és a miért legalább olyan fontos kérdés, mint az, hogy miért.

A ki vagy kik kérdésre feltehetően a 13MAGNUS néven ismert titkos társaság a válasz, de a szálák messzebb vezethetnek az időben.

A 13MAGNUS néven csoportról nincs túl sok infó a játékban, mégis nagyon sokszor előkerülnek. A legtöbb infóban több száz éves csoportnak mutatják be, ami talán ma is létezik valamilyen formában.

Egyre inkább biztosnak látszódik, hogy a Darsana anomália Hank-ről fog szólni. A Recursion anomálián ugyan sikerült a kékeknek elrabolni a lehetőséget, hogy Hank visszakapja az emlékeit, de úgy tűnik ez csak átmeneti állapot volt a felvilágosult ügynök életében.

A zaklatások amúgy nem értek véget, Hankat folyamatosan megfigyelik, követik. Legutóbb azt írta, hogy lelőtt egy drónt mert követte. A drónt irányító pedig önmagát lőtte le mikor lebukott. Drasztikusnak tűnik a megoldása, de ne felejtsük el, hogy az életére törnek, bármi áron szeretnék eltörölni a létezését. Hank egyébként lelépett az IQTech-től (erős kormány befolyás alatt álló XM kutató technológia cég), a nomád újra egyedül járja a világot, remélhetőleg nem magányos és vannak segítői a hosszú utazás mostani szakaszán is.

Tovább fontos információ, hogy Hankhez kapcsolódó médiák eshetnek portálokból, ezeket érdemes alaposan áttanulmányozni vagy a tartalmukat eljutatni egy nyomozást végző ügynökhöz. Akár nekem vagy közvetlenül az Essexieknek.

Járjatok nyitott szemmel, a terep egyre több titkot rejt, ne felejtsétek a világ tökre nem az aminek látszódik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ingress.blog.hu/api/trackback/id/tr916786347
süti beállítások módosítása