Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Történések

2013. február 06. - futureboy

Gyorsulnak az események, legalábbis egyre több olyan dolog történik amiről érdemes írni.

A legfontosabb talán az, hogy Kongóban felfedeztek olyan maradványokat, amik alapján feltételezhető, hogy ősi civilizációkra is hatott az XM. Vagy legalábbis jelen volt már akkor is. Ez erősíti azt az elképzelést, hogy az XM az emberi kreativitás hatásra jelenik meg. Talán nem véletlen, hogy a legtöbb portál olyan emberi építménynél jelenik meg, ami kiemelkedő kreativitásról tesz tanúbizonyságot. Az igazi szenzáció azonban az, hogy találtak ősi rezonátor maradványokat is. Ez elsőre kicsit History Channelesnek tűnik számomra, de az elmúlt hetek történései alapján nincs okom kételkedni a valódiságukban. Pár zöld szerint elképzelhető, hogy ezek a rezonátorok vörös spektrumú energiával dolgozzák meg a portálokat. Merész gondolat végig vinni az elképzelést. Lehetséges, hogy az ősi emberek kapcsolatban voltak a shaperekkel? Lehetséges, hogy a technikai fejlődéshez szükséges kreativitás már a múltban is összekapcsolt minket egy másik dimenzióval?

osi_piros.jpg

A másik fontos esemény New York-ban zajlik, ha minden igaz most is. Felbukkant valami energia(?), tárgy(?) amiért megindult a harc. A résztvevők XMP Chaos-nak hívják és nem nagyon beszél róla egyik oldal se. Vagy valamilyen XMP forrás, vagy az ellenfél XMP-einek gyengítése lehet, de csak találgatok…

Helyi esemény, hogy megjelent pár komolyan vehető kék ügynök. Silentsenseless már korábban is veszélyes volt, de úgy tűnik, egyre jobban bánik az XM-mel… Talán már ő is „új generációs” kék, de Hungerwood, JudgeTom, Bby, RizzoDaddy még biztos fog pár kellemetlen percet szerezni. Ehhez kapcsolódik, hogy egyre több kékkel levelezek, többeknél felmerült a váltás lehetősége. Ezért elkezdtem kidolgozni, hogyan lehetne a megtérteknek induló csomagot adni és legalább 1,000 db, XM alapú tárgyat adni nekik. Így nem kellene nulláról kezdeniük a kutatásokat, XM kisérleteket.

A sajátjainkról sajnos nem beszélhetek, lehetőség szerint kerüljük a feltűnést. Pedig lenne miről írni. Rengeteg "apró" sikert értek el újoncok, veteránok együtt és külön-külön is.

Úgy érzem, lassan de biztosan haladunk a végkifejlethez, bár aminek vége van az valaminek a kezdete is egyben. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ingress.blog.hu/api/trackback/id/tr405065478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása