Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Totális győzelem

2013. február 19. - futureboy

Portáltársak,

Az elmúlt hetek kemény munkája tegnap este meghozta a várva várt eredményt. Totális győzelmet arattunk a kékek felett. Összefogásban, akaratban, erőforrásokban, mindenben jobbak vagyunk náluk és ezt végre nem kell titkolnunk.

ingress hősök2.PNG

Eddig is gyanítottuk, hogy a kékek megmondói között a sok a fotelharcos, akik csak ülnek, nem fejlődnek és általuk fontosnak vélt érdekeket védenek. Szavakkal, tettek helyett. Amolyan politikus félek, akiknek a valós dolgokról csak elképzeléseik vannak, de a közösségért csak annyit tesznek, hogy a kert végében álló erőtlen portálokon edzenek, és fenn hangon pocskondiázzák a zöldeket.

Álljon itt az utókor számára azoknak az ügynököknek a neve akik létrehozták az első 20db L8 portált tegnap este:

Moparman, TVKBUZYN, xanderhyde, Victoare, JanCe, VanZeidt, agentcsepi és jómagam. Külön köszönet Koltai66nak és Gabikának az operátori feladatok teljesítéséért valamint CorsairS-nek aki helyszínen a jelenlétével járult hozzá eme magasztos pillanat örökbecsű fényéhez.

Szót kell még ejteni két kék ügynökről akik a fentebb említett hangadók helyett is helyt álltak és méltóképpen képviselték a zöld értékeket, sajnálatos módon kék színekben.

Bby, vezerlo025, várunk titeket a zöldek között. Elismerjük a teljesítményetek. Elismerjük a teljesítményetek.

Az elkövetkezendő időkben a nemzetközi kapcsolatokra helyezzük a hangsúlyt, várhatóan részt tudunk vállalni több és nagyobb zöld akciókban.

Padawanok!

Hozzátok szólok. Tegnap este megváltozott a világ. Éreznetek, tudnotok kell, hogy képesek vagytok Ti is arra, amire az L8-ak. Még több összefogásra, még több közös cselekedetre van szükség, ahhoz, hogy hetek belül Ti is létrehozzátok az első L8 portálotok. Tudjuk, hogy képesek vagytok rá. Épp úgy, ahogy eddig, a jövőben is számíthattok segítségre, de elsősorban Nektek kell átmenni az összefogás próbáján. Ha sikerül összefognotok, megkezdődhet a felemelkedésetek, ha nem, elbuktok mint a kékek.

Zöld hatalom!

A bejegyzés trackback címe:

https://ingress.blog.hu/api/trackback/id/tr675088360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chan0P 2013.02.19. 16:52:35

"Szót kell még ejteni két kék ügynökről akik a fentebb említett hangadók helyett is helyt álltak "

Az a nagy helyzet, hogy vannak még emberek a világon, akik nem érnek rá egész nap játszani, mert vagy dolgoznak vagy iskolába járnak, vagy van családjuk és inkább azokkal töltik a szabadidejük nagy részét. Azért, mert más az értékrendjük, mint neked, nem kell lenézni őket.
Az, hogy neked ez a játék a legfontosabb az életedben, az a te bajod.

Azt pedig nem értem, hogy mégis milyen győzelemről beszélsz. Talán vége van a játéknak, csak lemaradtam róla? Talán volt valahol verseny kiírás arról, hogy az a fél nyer, aki először épít L8 portálokat/farmot? Valahogy mindegyikről lemaradtam.

Totális győzelmet arattatok a kékek felett, mert volt néhány L8 portálotok? Maximum a te fejedben győzetek, mert a játék nem erről szól. Majd akkor fogtok totális győzelmet aratni, ha a játék hivatalosan véget ér és ti győztök. Addig nem. Akármennyire is szeretnéd.

futureboy 2013.02.19. 16:56:41

[ooc] vajon a kekeknek miert nehez megkulonboztetni a ket valosagot?

Chan0P 2013.02.19. 20:31:34

Lehet, hogy azért nehéz megkülönböztetni nekünk a két valóságot, mivel nem létezik két valóság, csak egy.
Egy játék, egy virtuális vagy egy kiterjesztett valóság nem egyenlő a valósággal.

futureboy 2013.02.19. 20:44:22

[ooc] jo hat akkor vitatkozz tovabb jatekoskent egy fiktiv karakterrel :) good luck!

turbomumpic 2013.02.20. 09:13:07

//Miért kell mindenen megsértődni egyből? Vajon a hegymászóknak, meg az olimpikonoknak, meg bárkinek akinek van valami hobbija is azt mondják hogy get a life? Ennek a játéknak meg pont az a lényege, hogy a játékosok kijelölnek maguknak célokat, és megvalósítják azt. Erről tanúskodik a sok field report, videó, meg leírás is. És igen, ez szerepjáték is, azért van hozzá egy folyamatosan szőtt háttérsztori.//

Szervezkedik már az Új Generáció, az ellenállók is jobban teszik ha felkészülnek.
süti beállítások módosítása