Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Hyperion

2013. április 25. - futureboy

2013-04-25- 1-56-34.png

http://hu.wikipedia.org/wiki/Nihilizmus

Budapestre sötétség borult. Az emberek lelkébe félelem, kilátástalanság, közöny költözött. A nihilizmus beült a kocsijába és elkezdett fertőzni.

A shaper technológiát ismételten olyanok használták, akiknek a célja a céltalanság.

Az embereket sehova se vezető utakra terelőknek ma már fizetség se kell. Elég saját büszkeségüket odavetni nekik, és máris bármire képesek. Mintha kis pisisek játszadoznának kézigránáttal, úgy játszadoznak a jövőnkkel páran. Nem értik mi miért hogyan történik, csak azt látják, hogy végre mindenki őket figyeli.

De mindig van legalább egy felelősségteljes ember, aki ha kell, kicsavarja a Baby kezéből gránátot. Ha kell, ráveti magát a gránátra és saját testével fogja fel a robbanást. Mindig van hős, aki feldarabolja a kék tűzet okádó sárkányt.

A kilátástalanság sötétjébe mindig fény gyúl. Immáron több ezer éve mindig megtalálja a fényt az emberi faj. A legsötétebb éjszakának is vége van egyszer. A hiába égetik el könyveinket, hiába hamísítják meg történelmünk, hiába zárják el elölünk a tudást, hiába akarják megtörni tudatunk. Se tűz, se vas, se shaper technológia nem képes megállítani a jövője felé rohanó emberiséget. Nincs miért egy helyben álldogálni. Nincs miért a semmit követni. A semmi nem ad semmit, a semmi maga az anti-ember.

Tudtuk, hogy a budapestiek tudatalattijába mélyen beleégették a kék mételyt. Mi magunk is azt éreztük, hogy mennyire kilátástalan a helyzetünk. Sok zöld fel is adta a küzdelmet. A többszörös túlerőben lévő, a lét értelmét megcsúfoló robot hadsereg halotti tort ült a fény felett.

Korai volt. Volt tervünk és volt célunk, az élet tüze diadalfénnyel árasztotta el létünk. Élveztük minden percét. A fényt táplálni kell, a mi fényünket az élet öröme, az alkotni vágyás, az alkotás győzelme, az pozitív érzelmek éltetik. A kék terror, a megfélemlítés, a csapatosan támadjunk egy ember, a totális megsemmisítés érzetét keltő razziák, riadó láncba szervezett brigádok csak egyet bizonyítanak számunkra. Jó úton járunk. Ha egy zöld ügynökökre a kékek mindig több ügynököt állítanak, akkor ők is tudják, hogy nehezen lehet minket megtörni. Ha az a cél lebeg a kékek szeme előtt, hogy demoralizálják a zöldeket, akkor mi tudjuk, hogy félnek az elszántságunktól.

Mert ők maguk csak a dacból képesek erőt meríteni. Rég szembesültek már a valósággal, eladták a lelküket az ördögnek. De képtelenek belátni, hogy tévedtek. Eldobják maguktól a lehetőséget, hogy egy igaz ügyért harcoljanak. Inkább bemocskolják a zöldek céljait, minthogy belássak, az ő jövőképük nem az emberi faj jövőjét szolgálja, csupán csak pár kiválasztott jövőjének bérencei.

Talán tényleg létezik Sors, megvan előre írva, hogy mindig a jók győznek. Talán léteznek "angyalok", valami földöntúli erő mindig segít a bajban. A sötétségből kivezető utat nem biztos, hogy mi, emberek találjuk meg. Lehet, hogy a sötétségből nem evilági fény vezet minket ki. A shapereknek köszönhetjűk a motivációt?

Nem tudom, miért és hogyan, de kaptunk egy esélyt, hogy a kék depressziót kipurgáljuk a kékek terrorjának áldozatul esettek lelkéből.

Alig pár nappal a kékek alattomos akciója után Critical Mass szerveződött Budapesten. Régóta vártuk ezt az eseményt. Készen álltunk arra, hogy Mass alatt felszabaduló életöröm hatását megfigyeljük. A terv értelmet nyert, ekkora erők fókuszálásával hűsítő gyógyírt hozhattunk a felsebzett lelkeknek.

Megtettük.

2013-04-25- 10-38-02.png

2013.04.20. - 1.png

A kék field hatását duplafieldel és a Critical Mass pozitív energiáival söpörtük el. Mikor elindult a zöld tömeg, mi is elindultunk.

D_MTZ20130420023.jpg

Célunk a jövő volt és alig félóra alatt meg is érkezünk oda, ahol a fényes jövő kezdődött. Már nem veszíthetünk. Bármi is történjen a jövőben. Árasszon dögletes depressziós bűzt minden portál, álljon akár több ezer robotból kilátástalanság serege, mi mindig ott leszünk és elhozzuk a fényt. A fieldeket lerombolhatják, de a fényt kioltani nem lehet.

Ismét győztünk, a jó mindig győz.

Nehéz felsorolni kik voltak azok a hétköznapi hősök akik részt vettek Budapest zöld field alá vonásában.

Kiemelt köszönet Victoare-nak, aki megálmodta, hogyan fog megvalósulni a jövő.

Victoare, Koltai66, AWard, matuka, Csepi Jane és jómagam a megfelelő kulcsokat szereztük meg

Az ügyeletes csapatnak: TVK, Pink00, Csepi, Pedro akik az elterelő hadműveletekért és a keresztező linkek bontásáért feleltek.

Az északi támogató fieldekért Timberw0lf-nak.

Köszönet illeti a zöld közösség minden tagját a fegyelemért és a türelemért.

Aesahaettrnek, aki rövid ideig kulcshordozóvá vált és nagy szerencséjére a nem lett belőle Frodó, a kékek "orkjai" ezúttal nem jártak sikerrel. (De ha még egyszer engedély nélkül felveszed a kulcsot Sauron fog rád kacsintani az tutti).

Shagrat.jpg

És persze köszönet annak a két kéknek, akik segítettek leszedni a biatorbágyi keresztező linkeket. Mindig van számotokra egy hely közöttünk ha leszerelnétek a katonák közül.

Mindig van pár ember, akik nem értik Futureboy írásait. Nekik egy rövid kivonat a posztról, hogy ne kelljen rágódni mi mit jelent. Ne legyen zavaros az üzenet: "Mi jobbak vagyunk és mindig is jobbak leszünk."

A játékos

A bejegyzés trackback címe:

https://ingress.blog.hu/api/trackback/id/tr275245695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása