Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

December 14. - Események

2013. december 15. - syck

Végét ért egy korszak az Ingress történelmében. Ami azt is jelenti, hogy egy új korszak kezdődik. Tegnap lezárult a #13magnus esemény sorozat és a  Jarvis shardok útja is véget ért.

jarvis_big2.png

A hosszadalmas és az Ingress-hez méltóan bonyolult élőközvetítés rengeteg új információval szolgált. A legfontosabb talán az, hogy Roland Jarvis újra emberi alakban, láthatóan minden „hiányosság” nélkül lépett az emberek elé. A megjelenésével egy időben kapott glyph sorozat megfejtése még hátra van (az se biztos, hogy lesz teljesen egyértelmű megfejtése), de az új frontvonal és az új eszmeiség már kibontakozóban van.

Az eseményen három fő karakter jelent meg, Dr. Oliver Lynton-Wolfe, Roland Jarvis és Klue.  A történtekről még sokat fogunk beszélni, talán a legfontosabb a momentumok ezek voltak:

  • ENL megnyerte a 13magnus sorozatot
  • az ENL-nek sikerült annyi Jarvis shardot birtokolnia, amivel sikerült „visszahozni” Jarvis-t
  • bár Jarvis visszatérése előtt Oliver meglehetősen harcias volt Jarvis-szal szemben, a végén közösen álltak ki a tömeg elé és tettek nyilatkozatot az emberiség jövőjével kapcsolatban

jo2.png

  • Klue-ról sajnos egyértelműen bebizonyosodott, hogy ADA bábja lett és a kedves mosolygós ENL lányból egy vicsorgó katona lett

klue.png

Az Ingress sztorija fordulatos, így közel se biztos, hogy helyes az események végén levont következtetés, de úgy tűnik, hogy a RES oldal a „gépek” és emberek metamorfózisában, míg az ENL oldal a shaparek („természetfeletti”) és emberek együttműködésében látja az emberiség jövőjét, evolúcióját.

A harmadik oldal (nem faction) talán az ókori 13magnus titkos társaság leszármazottai lesznek, akik az emberiség önállóságáért küzdenek.

A háttérsztori ismét egy komoly fordulóponthoz ért, az ENL győzelem hatására továbbra is az ENL hatás fog jelentkezni a történetben.

A gameplay-re gyakorolt hatás két héten belül várható.

További információkért kövessétek figyelemmel a blog híreit és az Ingress Magyarország közösséget

A posztot itt lehet kommentelni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ingress.blog.hu/api/trackback/id/tr375693472
süti beállítások módosítása