Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

40 XM artifact - Valami közeledik

2014. augusztus 01. - syck

jarvisShardScreenshot_0.jpg

A portal decay rate hamarosan normalizálódik. Devra vírusának hatása csak csökkent, még ott lapul a portál hálózatban.   40 XM artifact manifesztálódik hamarosan.

A hírek szerint 5 napon belül visszaáll az eredeti portal dacey rate. Devra vírusa ugyan nem pusztult el, de a hatása mérséklődik, egészen pontosan más hatása erősödik meg.  Ha lehet hinni az kiszivárogtatóknak akkor a Shaper Glyph Hack  -re lesz hatással, érdemes próbálgatni (pletykák szerint amúgy is érdemes tolni a glyph hacket, előfordulhat,hogy badge tényező lesz a sikeres rajzolgatásokból. Ki tudja?)

Akik eddig kételkedtek az ősi XM és shaper tevékenységben azoknak kellemes/kellemetlen csalódás lehet, hogy kutatók szerint hamarosan 40 XM (ahogy ők fogalmaznak „prehistoric”) artifact manifesztálódik a portál network véletlenszerű pontjain.

Ezek az XM artifactek működésükben megegyeznek a korábbi XM artifactekkel, azaz a scanner nem képes kontrollálni a jelenséget csak megjeleníteni valamilyen formában. Az artifactek a portálokon fognak megjelenni és a korábbi artifactekhez hasonlóan 1-1 portál felé vándorolnak, X idő elteltével megpróbálnak a portálról elmozogni egy meglévő link segítségével.

Hogy mi történik ha egy helyen lesznek egy időben…? "Jó" vagy "rossz" dolog? Mik lehetnek a célpont portálok, lehet, hogy Magyarországon lesz az egyik célpont portál?

A legutóbbi esetben Jarvis tért vissza. Talán most is hasonló erejű jelenséget fognak előidézni a XM artifactek. 

Az XM artifactokért a verseny hamarosan elindul és a 40 elég nagy számnak tűnik ahhoz, hogy mi magyarok is érintettek legyünk.

(képünk illusztráció, a hasonlóan megjelent Jarvis shardot mutatja)

A bejegyzés trackback címe:

https://ingress.blog.hu/api/trackback/id/tr336564097
süti beállítások módosítása