Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Helios zárás

2014. szeptember 21. - syck

Csendesen zajlanak az Ingress mindennapjai. Közeleg a Helios anomális vége.

il_570xN.641772260_8bz7_1.jpg

Szeptember 27-én véget ér a Helios anomália. A júliustól augusztusig tartó anomália még mindig nyitott. A szervezők szokás szerint megsegítették a gyengébben szereplő oldalt a szabályok módosításával. Az európai primary színhely München lesz, ahol feltehetően megdől az európai színhelyek részvételi száma. A kékek nagyon erős szervezéssel készülnek, ami sokak reménye szerint szoros és izgalmas versengést hoz a zöldek mozgósításával szemben.

(A összeesküvéselmélet hívők számára:

  • mindenképpen a kékek fognak nyerni, ennek a megfelelő a pontozás majd úgy módosul, hogy ők nyerjenek. Ennek az az oka, hogy a háttérsztoriban Jarvis-nak újra meg kell halnia. Ekkor ugyanis visszakerül a portál networkba, így nem tud fizikai jelenléttel operálni.
  • a zöldek számára fogják manipulálni a végeredményt, mivel a Helios artifactokat versenyét a kékek fogják „nyerni”, így mind a két csapat elégedett lehet valamivel.)

Bárhogy is lesz, a Helios utáni anomáliák dátuma már ismert, ami arra utalhat, hogy a Helios anomália végeredménye jelentősen befolyásolni fogja az Ingress történetét, felpöröghet a játék sztorija.

Sajnos nincs a naptárban magyarországi helyszín, de a brüsszeli helyszín kiváló lehetőséget jelenthet az új badge megszerzésére (már ha lesz új medál).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ingress.blog.hu/api/trackback/id/tr996717419
süti beállítások módosítása