Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Kék események: Hónap kékjei, PKC - új VI. node-ok

2014. október 06. - syck

Kékeknél új gyilkolós verseny indul. Feléledt a hónap kékje díj, pánik a zöld Budapest miatt.

zold-hid.png

A zöldek által reMagnus-nak hívott esemény után zöld maradt a város, így a kék oldal versennyel próbálja motiválni tagjait. A verseny lényege, hogy portálokat kell leverni, a hetes portál 1 pontot, a nyolcas portál 2 pontot ér. A versenyben csak a budapesti csak a zöld portálok leverése számít. A verseny országos méretű, minden portál számít.

Az országos budapesti portál gyilkolás verseny (Portal Killer Challenge) győztese még nem ismert díjat kap, de minden bizonnyal nem is a díjakért fognak gyilkolásba kezdeni a résztvevők, hanem az élményért.

A verseny mától (2014. 10. 06) két hétig tart.

Jelentkezni a http://jeriko.hu/ingress címen lehet, a megtévesztően zöld designban baloldalt, alul találjátok a belépést (csak kékeknek érdemes).

Update: Úgy tűnik a kék vezetés belátta, hogy ebben a versenyben csak a magasabb szintű noliferek nyerhetnek, így módosult pár szabály, illetve lehet bónusz pontokat is kapni:

  • De ha van mod a killerelt portálban akkor az többet ér.
  • Ha pedig a portál bontása közben a "Kecskebéka felmászott" című népdalt énekli a játékos az újabb 3-3 pont portálonként. 

 

Update2: Egyre furcsább szabályokkal bővítik a kékek a PKC-t 

"portál tulajdonos a helyszínen van rombolás közben az 10 PKpoint..de csak selfivel érvényes :D  :P"

A Budapest visszafoglaló hadművelet mellett újra kihirdették a hónap kékjei címet is. <censored>*, <censored> a 16. szint eléréséért, míg <censored> ügynök a 3 -hónapig- hétig szervezett zöld reMagnus hadművelet kikémlelésért kapta a címet.

Az új 16. szintűekkel egy emberként drukkolunk annak, hogy legyen végre értelme szintet lépni.

Gratulálunk a hónap dolgozóinak és természetesen sok sikert a portál gyilkolós verseny minden résztvevőjének!

*: a cenzorált neveket sajnos nem kapta meg szerkesztőségünk csak célozgatás történt a nyertesekre. A tévedés jogát fenn tartjuk.

Verum Inveniri: AD4 console updated

A portál gyilkolásba már belefáradt veteránoknak jó hír lehet, hogy upgradelték a VI. console-t, újabb titkosított információk várnak feltörésre a http://veruminveniri.com/ad4/console oldalon.

Dragon, dragon

A Helios artifactek által aktivált események szépen lassan bontkoznak ki, bár komoly esemény még nem történt, az már kiderült, hogy a közelgő eseményre minden fél gőzerővel készül. NIA is erősödik, egyes információk szerint elképzelhető, hogy sikerült ADA bizonyos rendszereit reprodukálni és egy új szoftvert készíteni, ami erősebb, okosabb , tökéletesebb lehet mint ADA volt. 

És talán ezúttal a NIA AI nem áll be kéknek és törekszik az emberek gépesítésére.

A bejegyzés trackback címe:

https://ingress.blog.hu/api/trackback/id/tr876762907
süti beállítások módosítása