Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Darsana az új generációs XM anomália – Endgame is coming

2014. október 10. - syck

Spekulációk a Darsanáról. Végre megszabadul a Niantic az geolokáció átkától?

mi-a-valasz.png

Új fejlesztés jelentett be tegnap a Niantic, ezentúl a scanneren is látszódni fognak az XM anomáliák clustere portáljai (darsanaPortalOrnamentKey). A scanneren nagyon jól meg lehet majd különböztetni a clustereket és a kiemelt portálokat is. Aki volt már anomálian az minden bizonnyal értékelni fogja, hogy az egy rakáson lévő, közel azonos nevű portálok között könnyebb lesz megtalálni a kiemelt portált.

darsanaPortalOrnamentKey.jpg

A Darsana nem csak ezért lesz különleges. Az anomália helyszínek között tartósan kint van egy „Global” elnevezésű is, jelenleg még időpont nélkül. Érdemes elgondolkodni azon, milyen lehetőségek nyíltak meg a scannerbe integrált anomália és egy globális helyszín között.

A clustereket bármikor bárhol kijelölheti a Niantic, a lehackelt portálért pedig automatikusan járhat az event badge feltéve, ha az anomália ideje alatt történik az interakció. Ez persze csak spekuláció, rózsaszín köd, de a lehetőség már adott a Niantic számára. A hivatalos, helyszínen is megjelenő Niantic jelenlétű anomáliákat természetesen nem tudja pótolni egy ilyen távoli, „személytelen” anomália, de végre azok is részt vehetnének anomálián, akiknek nincs lehetősége utazni.

Mi lesz vajon a "Darsana global"? Komment G+ és ha eltalálod tiéd a dicsőség.

Dübörög az Endgame promo

Magyarországon még kevésbé érezhető, de világban beindult az Endgame őrület. A „játék” zárt bétával kezd, ebben valószínűleg követi az Ingresst. A játéknak nagyon erős sztorija lesz, az eddigi tapasztalatok alapján erős angolnyelv tudást fog igényelni a valódi endgame élmény megtapasztalása.

Régebben létrejött egy Endgame G+ közösség, érdemes csatlakozni, több Ingress veterán is figyelemmel kíséri az Endgame alakulását, az infók feltehetően áramlani fognak.

A bejegyzés trackback címe:

https://ingress.blog.hu/api/trackback/id/tr246777375
süti beállítások módosítása