Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Érkezik a hivatalos rózsaszínköd: cross-faction meetup verseny

2014. október 14. - syck

Mostantól hivatalos támogatást kapnak a cross-faction meetupök. Végre szemtől szembe lehet beszélgetni a guardianokról, egymás szívatásáról valamint az egyetlen közös ellenségről medves*ggről.

dumb_and_dumber_to_comedy_2014-t2.jpg

Sajnos az olcsósítás elérte az Ingress-t. Normális fejlesztések helyett (badgek, új tárgyak, erőforrásigény csökkentés stb stb) betolták a hivatalos cross-faction meetup jolly jokert amivel azoknak szeretnének kedveskedni akik már csak beszélni tudnak az Ingress-ről.

A nyugger talikat itt lehet regisztrálni: https://docs.google.com/forms/d/12KylAs-hjTi0iNZL9hIq1DxQ2hcACs33je5pCdAHzkI/viewform A kiválasztott szerencsés 24 város október 20-án kapja meg a megtisztelő címet.

A katonásan előírt menetrendben kötelező pontok vannak. Kávézni kell, majd tanítani kell a kezdőket és mesélni az Ingress élményekről.

Déltől mutogatni kell az AP-d a másik frakció vezetőjének, aki felírja azt, majd kezdődhet a verseny. Ki tud több AP-t harácsolni.

Délután kettőkor kiderül, kinek van a több pénze benzinre illetve ki vezet a legjobban városi forgalomban. Az illetőt díjazzák.

Ezután szabadprogram, a magyar állapotokat ismerve részegedés majd hajnali farmolás a Kossuthon. 

Részletek itt: https://plus.google.com/u/0/+Ingress/posts/7oVmNtssWGu 

A bejegyzés trackback címe:

https://ingress.blog.hu/api/trackback/id/tr306789341
süti beállítások módosítása