Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Szintlépés cunami igazi oka: fizetős Ingress közeleg?

2014. november 18. - syck

Sokan alig heverték ki, hogy „munka” nélkül léptek páran szintet, itt az újabb sokkolás a Niantic-től. Google Wallet kód az Ingressben. Jöhet az in-app vásárlás?

panik.png

Forronganak az Ingress fórumuk az „könnyű” szintlépést hozó Innovator badge miatt, de az igazi indulat cunamit az 1.65 (utáni) verzió válthatja ki. A DeCode Ingress / Fev Games ismét exkluzív információkat közölt a közelgő új verzióról.

Új tárgy

 

Bekerült a kliensbe egy új tárgy. Spéci pajzsnak tűnik, a hatása még nem ismert. A nevére az AXA Shield tűnik a legjobb tippnek.

Új funkciók

A teardownban pedzegetik a hirdetés elhelyezés lehetőséget (allow ad)

„Allow Ad to store image in Picture gallery?”

„Allow Ad to create a calendar event?”

de ez inkább ADD lesz (ad = hirdetés, add=hozzáadás). Ezek közül a legjobban a naptárhoz adás funkció tűnik városnak, nincs többé elfelejtett farm, a telefon visítani fog, hogy szaladni kell a Kossuth térre / Wekerlére.

Hideg zuhany

Igazi rinya cunamit indíthat a Google Wallet megjelenése az Ingress appban. Ez az a funkció illetve programkód rész, ami lehetővé teheti, hogy az Ingressben pénzt költsenek az elégedett játékosok. A kód megjelenése végtelen számú összeesküvés elméletre adhat okot. A lényeg: fizetősé válhat az Ingress. Persze mindenki nyugodjon le, kizárt, hogy azért pörgették fel a szintlépéseket mert magasabb szinten nehezebb kiszállni a játékból és esetleg az L16+ szintekért fizetni kellene.

Pánikolni persze már most lehet, csak nem érdemes. Minden estre aki már most pörgetni szeretné magát félinformációk alapján az nézze meg az alábbi oktató videót a mikropayment és in-app purchase témaban.

A csütörtöki Fényadóban foglalkozni fogunk a kérdéssel, feltéve ha lesz rá idő.

A bejegyzés trackback címe:

https://ingress.blog.hu/api/trackback/id/tr246913233
süti beállítások módosítása