Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Re:

2015. július 11. - syck

Ékezett reakció az IRDE alertes posztra.

Magánban és kifejezetten névtelenséget kérően kaptuk a reakciót az IRDE –s posztra. Sok újat nem tartalmazott a levelezés, de pár dologban megerősítést nyert. A névtelenséget kérő játékossal négy levelet váltottunk, a lényegi információkat érdemesnek tartjuk elmenteni a jövőnek.

Mivel továbbra se akarunk senkit a sarokba szorítani, pellengére állítani a neveket nem közöljük, valamint a levélíróra vonatkozó információkat is eltávolítottuk.

Ennek megfelelően azok a játékosok, akik nem vettek részt trackelésben és azok a játékosok is akik részt vettek, kezeljék nyugodtan véleményként, rágalomként, fikciónak vagy aminek akarják. Talán az is jobban érthető lesz, hogy nyílt beismerés miért nem lesz a témában és miért lehetetlen bizonyítani bármit is a „maffiaszerűen” összezárókkal szemben.

„Amit írtatok az teljesen igaz, a ResWue-től rendszeresen érkeztek alerteket a zöld farmokról.”

„Nem külföldi szerver figyelte a farmokat, hanem ******** írt egy scriptet ami pásztázza az Intelt és ha észleli farmot vagy a megfigyelt portál változását, jön az értesítés.  Arról nem tudok, hogy embereket is figyelne. De igény az biztos lenne erre is.”

„Ez pár embernek nem tetszett, de ilyenkor nem nagyon van ellenvélemény, volt már olyan, hogy aki ellenszegült azt finoman háttérbe tolták egy időre. Alig pár ember emeli fel a szavát, ha valami nem tetszik neki. Régebben valaki felvetette, hogy szerinte egy másik témával kapcsolatban, hogy ez ebben formában csalás, de amit kapott az nem hiányzik senkinek. Szerintem már nem is játszik a srác. Pedig már bőven L10 fölött volt.”

„Páran zsigerből gyűlölik a zöldeket, fel vannak háborodva, ha lecsalózzák a kékeket, de ők ugyanezt teszik a zöldekkel. Visszatérő téma, hogy biztos csalni fognak, ezért nagyon fontos szempont a szervezésnél, hogy a csalók lebukjanak. Volt olyan, hogy egy ember csak azon dolgozott, hogy lehetne lebuktatni a zöld csalókat, hogy nincsenek is ott a portálnál.”

„***** gyűlöli a legjobban a zöldeket. A ***** után is ő küldte rá *****t az L8 portálokra és szintén ő romboltatta le *******l a L8 portálokat a ********n. De mivel mindenki örül, hogy autista módra mindent a legapróbb részletekig képes kidolgozni csak finoman szólogatnak be neki. De meg se érti szerintem, amikor oltogatják a többiek. Mivel soha nem vesz részt a crossfaction dolgokba úgy gondolja, hogy nem is érheti kritika azért, mert arra megy, hogy a zöldek megszívják a közös farmolásokat.”

Az egyik válaszlevélben leírtuk, miért vettük komolyan az amúgy zöld oldalon mindig poénra vett „a kékek megfigyelnek mindent” legendát. („**** mondta rohogve, hogy eselyunk sincs farmolni, mert tokeletes megoldasuk van ellenunk”).

„LOL. Ne mondjátok el neki, hogy elszólta magát. Szegény csávó mit kapna ezért.”

„A Budapest fieldeket mindig személyes támadásnak élik meg párán és eszükbe se jut, hogy jelvény szerző akciókat csináljanak a zöldekhez hasonlóan. Szerintem nekem soha nem is lesz meg az a badge.”

„Változás tényleg nem lesz, a keménymag közül mindenki benne volt a ********* scriptjének alertjeiben. Senki nem mer kiállni és beismerni, ha így tenne, élete végéig hallgathatná, elárulta a kékeket. A maffiában se beszél senki kívülállóknak, itt se fog senki erkölcslovagot játszani.”

Pár év múlva jó lesz ezt is visszaolvasni, ki mikor mit kamuzott egy játék kedvéért.

A bejegyzés trackback címe:

https://ingress.blog.hu/api/trackback/id/tr867619116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása