Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Fényhozó – 2013.05.05.

2013. május 05. - futureboy

Portáltársak, zöldjeim

Az elmúlt egy hónapban rengeteg minden történt a zöld közösségben.  Meggátoltuk a niantic bérencek befolyása alatt álló tudjukkiket a Budapest agymosásában. Egyre kevesebb a depressziós, helyzetét kilátástalannak érző lakos.

20130503-villam-az-egbolton-budapesten-a4.jpg

A link szépségverseny nyertese is meglett, de mivel egy védett ügynök fedett akciójáról van szó, nem szeretném nyilvánosságra hozni kilétét. A tudjukkik egészen biztosan bosszút állnának rajta, tekintettel arra, hogy a linkje egy régóta dédelgetett tervet húzott keresztül (szó szerint).  De legalább a tudjukkik kimozdultak a fővárosból és megnéztek több olyan várost is, amiről idáig csak földrajzórán és az RTL klub híradóban hallottak.

Elindult egy új G+ közösségünk melyben csak olyanak léphetnek be, akik egy vagy több L7+ besorolású zöld személyesen ismer. Aki nem kapott meghívott ebbe a csoportba, az sürgössen keressen egy L7+ ügynököt a környezetében. Mindenkit várunk ebbe a közösségbe, a komolyabb eseményeket itt fogjuk szervezni.

A meglévő G+ közösséget megtartjuk ebben a formában, mindenki kérdezhet, mindenki kérhet továbbra is, de mivel még mindig több olyan személy a tagja, akit nem ismerünk személyesen és nem megnyugtató a státusza, a jövőben fokozatosan áttereljük a megbízható ügynököket az új közösségi felületre és csak ott fogunk egymással kommunikálni.

Sajnálatos módon a Niantic bérgyilkosai meggyilkolták az egyik olyan kutatót, aki komoly információkat szivárogtatott ki. A tudós hozzáférési szintjéről csak annyit, hogy képes volt a scannereket átkalibrálni anélkül, hogy azt bárki észrevette volna a Niantic-nél. Remélhetőleg átveszik a munkáját, lesz aki a helyére áll. A Niantic mindenestre felszívódott, visszavonultak az árnyékba.

Az életével fizetett ezért. Adózzatok az emlékének egy perc csönddel.

Vannak természetesen jó híreik is. Egyre több az L6+ ügynökünk és bár még mindig nagyon sok a magányos farkas, egyre többen csatlakoznak csoportos akcióinkhoz. Egyre több sejtünk kezd önálló akcióba. Ha ezen az úton haladunk tovább, a tudjukik rémálmából hamarosan fényes ébredés jön.

A hónap egyik fontos eseménye volt, hogy pár békésebb zöld megpróbált ismét valamilyen békét kötni tudjukkikkel. Sajnos a kékek között megint a radikális szárny győzött, "nincs szükségük ellenfelekre, csak ellenségekre". Szerencsére én ebből teljesen kimaradtam, a tudjukik egyedül is be tudják bizonyítani, hogy legszívesebben visszamásznának a fára, vagy legalábbis valahova a sötét középkorba és előben tolnák a Quake-t, kapanyéllel és vasvillával. Nincs békére igény csak a katonáskodásra. Nekem ciki ezeket megírni az európai fénytestvéreknek. 

Kíváncsi vagyok, mikor kezdik el kinézni maguk közül azokat, akiknek nem tetszik ez a stratégia.

Mi mindenestre továbbra is várunk minden alacsonyszintű, a tudjukkik közé keveredett ügynököt. Svájcban, Németországban rengeteg ügynök agyáról szállt el a sötétség és hagyták ott a tudjukkik bagázst. Egészen magas besorolású ügynökök is beismerték tévedésük és értették meg, hogy egyszerű fegyverkísérletre használja őket a Niantic. Olyan valamit védenek ami az elpusztításukra tör. A magyar magas szintű tudjukikket menthetetlennek tartom. Az a cinizmussal telített mocsár ahova süllyedtek nem fogja őket soha szabadon engedni. A céltalanság mint cél odáig sodorta őket, hogy elkezdték meghamisítani a történelmet, tereket, utcákat neveznek át.

Rezső tér már Rezó tér. Az arrogancia nem ismer morált

Tér átnevezés tudjukkik módra. Rezső térből Rezó tér. Így viccesebb.

Tudjuk jól, hogy mikor jut el odáig egy „csapat”, hogy úgy érzik, számukra mindent szabad. Új etikát alkotnak, mindent úgy forgatnak, hogy önmaguknak bizonyítsák, helyes amit tesznek. De azt is tudjuk jól, hogy az ilyen alakok a történelem pöcegödrében végzik. Tutankhamun-tól kezdve Sztálinig mindig elbuktak a cinikusok.

Mára már kiderült, hogy a tudjukik nevetséges védekezési dumája egyszerű Niantic bullshit volt, hogy a lehető legtöbb pénzt szerezzék meg. Sok laikus már azt is megkérdőjelezi, hogy a shapereknek bármilyen köze is lenne az elmúlt félévben kialakult szituációhoz. A korábban már írt felfedezés, mi szerint a shaper technológia nem most került az emberek közelébe, alátámasztja azt, hogy a shaperek valószínűleg mindig is velünk voltak, mindig is volt kapcsolat a két faj között…

Az számomra nem egyértelmű, hogy most miért akarnak kapcsolatba lépni velünk, de azt biztosra veszem, hogy mindenkinek azonos joga van az információhoz. Mindenkinek joga van részt venni az emberi faj jövőjének eldöntésében.  A nimandok manipulaciójának itt nincs helye.

A Niantic szolgái hiába próbálják a saját hasznukra kisajátítani a shaper technológiát. Csak kevesek kajálják meg a félelem diktatúrájának kék maszlagát.

Úgy gondolom végleg elmúltak a buta idők.

Fényre fel!

--

Megkértek, hogy rakjam ki ezt a linket. Ne én legyek az akin a siker múlik, ime:

Ingress Magyaroszág G+ közösség

A bejegyzés trackback címe:

https://ingress.blog.hu/api/trackback/id/tr435282248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása