Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Nyolc nappal a Győzelem után…

2013. november 03. - futureboy

sotetke.jpg

… még mindig ugyanaz az uszító csapat rángatja ide-oda a kékek csapatát. Piszkos módszerekkel, dróton rángatják a bábuykat. Az eddigi kék massza lassan szétválik, mint prizmán át a napfény. A sötétkék és a világoskék oldal kibontakozik és bár láthatóan a világoskékek vannak többen, a sötétkékek ügyesen borítják sötétségbe az Ellenállók oldalát.

Sajnálatos, de ez van. Továbbra is csak drukkolni tudunk a világosoknak. Nehezen értelmezhető, hogy a sötétek szándéka mi. A magnus eseményt elemzésével végeztünk. Amúgy se volt sok esélye az ellenállóknak, de a logok alapján látható, hogy pár sötétkék egyszerűen cserben hagyta a társait és a tűzfészektől elosonva sorsára hagyta társait. Biztos féltették a nehezen összeharácsolt inventory-t. A számok bűvöletében élve ez nem annyira meglepő. Ha már számok.

Még engem is meglepett, hogy a magnus végeredménye mennyire szimbolikus lett. 234:121

A 234 nagyon szépen kifejezi a zöldek filozófiáját. Kettő, három, négy. Folyamatos növekvés, előre lépés, haladás, fejlődés. Mi is jelképezhetne minket ennél jobban a számok világában?

Az 121 is nagy találó. Egy, kettő, egy. Nyilván azonnal a katonaság jut róla az ember eszébe.  Egy, kettő, egy, menetel a katona. Viccet félretéve, azonnal szembe tűnő, hogy a számsor visszalépést mutat. Egyet előre majd egyet vissza. Ez a helyben járás megfelelője is lehetne. Előre lépünk egyet, majd megijedünk az újtól, a változástól a fejlődéstől és gyorsan visszaszaladunk a kiindulási pontra.

Alig pár magnus örvény van hátra, a zöld diadal nagyon közel. Hamarosan sor kerülhet az egyensúly helyre állítására is, de az egyensúly nem fogja megkímélni a sötétkék brancsot…

A bejegyzés trackback címe:

https://ingress.blog.hu/api/trackback/id/tr935612645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása