Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

1.57 kliens - Jarvis haldoklik? ADA: emberi agyakat akarok!

2014. augusztus 03. - syck

1.57 kliens, Jarvis haldoklik? ADA szuper számítógépet építene az emberekből. Az Ingress felkészült az artifactek fogadására.

 2014-08-03- 12-26-59.png

Új kliens érkezett, az 1.57.1.  Új megjelenést kapott a portal view illetve mostantól lehetőség van több portál kulcs egyszerre történő XM-re váltására.

Jarvis megfázott?

A hírek szerint a Devra pusztító vírusának több hatása is lehetett. Az egyik ilyen (mellékes?) hatás, hogy Jarvist ismeretlen „betegség” támadta meg. A kiszivárgott Hulong megfigyelési jelentés szerint Roland Jarvis komolyan megbetegedett, megbetegedés jeleit mutatja.

Jarvis aki az XM segítségével támadt fel / másolta le magát /egy, az XM segítségével materializálódott shaper valamiféle betegséget vagy abnormális viselkedés jeleit mutatja.

ADA emberi agyak kellenek

A NIA-től leakelt információk szerint ADAKLU magában beszél, mint a legtöbb normális agybeteg. Számomra nem egészen tiszta, hogyan tudják a NIA-nál ezeket a beszélgetéseket rögzíteni, de valahogy sikerült és világosan kiderül, hogy ADA számára az emberek csak számítási kapacitást, a portálok pedig uplinket jelentenek az emberi agy eléréséhez.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ingress.blog.hu/api/trackback/id/tr676569987
süti beállítások módosítása