Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Kérdések amikre sose fogunk választ kapni

Fényes Budapest

2013. november 29. - futureboy


greenpwr.jpgRég írtam. Sok minden történt az elmúlt hónapokban, sajnos mindenhova beépültek a kék spiclik, fokozottan figyelnünk kell arra, kinek mit mondunk. Mindenestre a múlt hétvégi mozgás eseményeinek egy része publikálható. Bár a művelet második szakasza még zajlik, a harmadik és negyedik szakasz pedig várja a kezdődátumot, az már most látszódik, hogy teljes a siker. Mivel a kékek agya forralható a kifejezéssel, ismét totális győzelem.

A magnus budapesti eseményei (megalázó vereséget mértünk a kékekre, 234:121) után nyilvánvalóvá vált pár dolog, amit idáig csak sejtettünk. A terület teljes vezérlése nálunk van, gyakorlatilag az történik, amit mi akarunk. Csodás érzés tudni, hogy az intelligencia minden helyzetben győz, úgy és oda tereljük a kékeket ahova és amikor akarjuk, azt és úgy tesznek ahogy mi akarjuk.

Mint már említettem, a művelet második szakasza most is zajlik, épül a hatalmas AP farm, a kékek jóvoltából.  A külföldi tapasztalatokat átvéve és lokalizálva sikerült belehajszolni a kékeket egy olyan szituációba, ami számunkra biztosít előnyt. A tavalyi események után (#operationJEL) több kék felismerte és megértette, hogy mi miért történik és ez idáig nem is nagyon sikerült ide-oda rángatni őket. Mára sikerült önhittségből, büszkeségből, beképzeltségből, bizonyítási vágyból újabb drótszálakat fűzni a kékek agyába. A bábumester újra aktív, rángatjuk őket ide-oda, céljainknak megfelelően.

A műveletről érdemes elmondani, hogy bár kevesebben voltunk, mint a legoptimálisabb tervünk de a legrosszabb tervtől is nagyon messze voltunk, valahol a középértéknél volt a résztvevők száma. Az aratás tökéletesen sikerült, több olyan területre sikerült elvinnünk a Fényt, mely mindig a sötétségben tengődött.

A résztvevők névsorát kivételesen nem publikálom, a sötétkékek a mai napig alkalmazzák a házi portálok elleni tömeges terrorista módszert. Bár a megfélemlítés napi viccek kiapadhatatlan forrása, mégse szeretnénk, ha az AP farm építése helyett ezzel töltenék az idejük nagy részét.

Köszönet mindenkinek aki résztvállalt a fényhozásban. A sötétség ismét meggyengült, lassan, de biztosan haladunk eljön az emberiség jövője.A fejlődéstől félők mai követői ismét elbuknak, mint oly sokszor tették ezt a történelem során.

És hogy miért olyan nagy tény, hogy csapataink Fényt hoztak Budapestre? Íme a felvilágosultak és helybenállók aránya Budapesten.

 kek_mindenhol_1.png

Fényre fel!

Update: kérésre cenzúrázva

Csatlakozz Ingress Magyarország közösséghez - Flame és trollmentes Ingress közösség!

Zöldek ide! Ingress Enlightened Hungary - Csatlakozz még ma, segítség, infók!

Tisztelt világoskék barátaink. Sosincs késő a váltáshoz. A kék "fellángolások" ideig óráig kitartnak, de sose tartanak örökké. Nálunk sose alszik ki a tűz, mindig van közöttünk valaki aki táplálja lelkesedéssel. Váltsatok, a város most egy jó időre rengeteg AP-t fog adni a zöldeknek. A szintek lépése sose volt még ennyire könnyű a zöld ügynökök számára.Kedves L7 alatti kékek. Számoljatok, nézzetek meg alaposan Budapest térképét. Hamarosan marakodni fogtok a zöld és szürke portálokért. Mert mi így akarjuk. Kérdezzétek meg az "öregebb" kékeket, mi is történt akkor, mikor teljesen kék volt a város. Váltsatok mihamarabb, az L8 szintet pillanatok alatt elérhetitek zöldként, egy teljesen kék városban.

A bejegyzés trackback címe:

https://ingress.blog.hu/api/trackback/id/tr115667206
süti beállítások módosítása